Ocean’s Twelve

Jeg har i kveld sett Ocean’s Twelve. Den første filmen, Ocean’s Eleven mener jeg å huske var veldig bra, men Ocean’s Twelve var rett og slett 2 timer bortkastet tid som jeg ikke får tilbake igjen. Hadde det ikke vært for bra og kjente skuespillere, hadde jeg knapt nok sett ferdig denne filmen er jeg redd. Det er ikke ofte jeg kaller en film dårlig, men dette tar rett og slett kaka. Jeg følte at filmen aldri kom i gang, det var rotete filmet og klippet og ikke minst en forferdelig musikk. Jeg synes det er utrolig at ett slikt stjernegalleri har vært med på noe slikt. Filmen må ha kostet rimelig mye penger også, men det er jo ikke en garanti for at man lager noe bra selv om man bruker mye penger på det. Min anbefaling for denne filmen vil være: Styr unna!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/10/oceans-twelve/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.