Dressmann XL flytter

Jeg var en tur innom Dressmann-butikken i Fredrikstad sentrum i går, som også er den eneste Dressmann XL-butikken på denne siden av Oslo. Det er faktisk bare 8 av dem totalt i hele Norge. Og bakgrunnen for Dressmann XL-avdelingene er å selge klær til «litt større menn» enn i de vanlige butikkene. Dressmann XL-butikkene har i tillegg til det vanlige sortimentet også klær i 2XL til 9XL i sitt sortiment. Jeg for min del kan bare glemme å få kjøpt klær i en vanlig Dresssmann-butikk. Derfor har jeg i alle år oppsøkt Dressmann-butikken i Fredrikstad sentrum. Årsaken til turen min i går var at jeg ønsket å kjøpe meg en bukseshorts eller to til og noen t-trøyer.

Men de hadde ingenting igjen i min størrelse. De hadde enten for små størrelser eller altfor store størrelser. Og årsaken er at de ikke får fylt opp med nye varer i påvente av flytting. Dressmann XL-avdelingen i Fredrikstad sentrum har bare blitt større og større, og har bokstavelig talt vokst ut av butikken. Derfor skal Dressmann XL-avdelingen i Fredrikstad flytte til Østfoldhallen. Først trodde jeg at de skulle legge ned Dressmann-butikken i sentrum og ha en kombinert vanlig butikk og Dressmann XL i Østfoldhallen. Men det er nok ikke det som er tilfellet.

Han hos Dressmann i Fredrikstad sa forsåvidt ikke noe om hvorvidt avdelingen i Fredrikstad skulle legges ned eller ei, men jeg tolket det dithen at den skulle bestå, men som en vanlig Dressmann-butikk. I Østfoldhallen skal det faktisk være 2 Dressmann-butikker fra 19. september! Den vanlige Dressmann-butikken som er der i dag og en egen Dressmann XL-avdeling! For meg er det i grunn gode nyheter! Østfoldhallen er mer tilgjengelig både når det gjelder åpningstider og ikke minst gratis parkering! Så jeg fikk med meg høstkatalogen for Dressmann XL og sa at jeg ville besøke den nye butikken i september!

I mellomtiden kan jeg selvfølgelig handle litt fra Dressmann XL sin nettbutikk!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2013/07/31/dressmann-xl-flytter/

2 kommentarer

 1. Se der ja, er jo mye greiere for din del med butikk på Østfoldhallen. Selvfølgelig er det trist at flere å flere butikker trekker ut av Fredrikstad, men Østfoldhallen, eller Østfoldhallene som det vel heter, har økt mye de årene jeg har bodd her. Om de nå kunne fått en ordentlig musikk og filmbutikk og ett vinmonopol så hadde det vært ypperlig. Er jo nærmere til Østfoldhallene enn Storbyen.

  • kak1 august, 2013 kl 21:23
   Forfatter

  Jeg ser på det bare som positivt at Dressmann XL «flytter» til Østfoldhallen. Det vil si at det kommer en egen Dressmann XL-butikk i tillegg til den eksisterende Dressmann-butikken i Østfoldhallen. Det er lengre åpningstid i Østfoldhallen, det er gratis parkering, det er mye mer parkeringsplasser å oppdrive og det er i tillegg nærmere der jeg bor i tillegg!

  Så jeg ser frem til en Dressmann XL-butikk i Østfoldhallen!

  I kveld har jeg faktisk handlet litt på salg i nettbutikken dems! Jeg kan vel hente de nye klærne mine i begynnelsen av neste uke tenker jeg! Jeg har fått kjøpt meg noen nye bukseshortser, noen vanlige shortser, ei olabukse og noen boxershortser! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.