Innesperret i parkeringshus

Ingen stor sak akkurat, men etter å ha vært hos kiropraktoren i går stod jeg rett og slett innesperret i parkeringshuset i St.Hans-fjellet. For anledningen var den ene utgangen (Farmannsgate) stengt pga arbeider, så det var bare utgangen i Glemmengata som var åpen. Foran meg stod det en annen bil, men den ble bare stående der. Jeg tuta lett på hornet og etterhvert kom det ei dame ut av døra som kunne fortelle at bommen ikke ville gå opp og at hu hadde tilkalt hjelp. Så da var det ikke annet å gjøre enn å stå og vente. Det køet seg mildt sagt rimelig fort bak meg. Noen tutet og andre blinket med lysene. Men de aller fleste endte opp med å stoppe motoren og ta tiden til hjelp. Det var fortsatt en god stund til jeg skulle tilbake på jobb, så det var ikke noen krise for min del.

Men det er mulig det var andre som hadde dårligere tid bak meg enn det jeg hadde. Men teknisk drift fra kommunen kom etterhvert og åpnet bommen for dama foran meg. Når jeg kom frem til bommen dyttet jeg inn min betalte billett og bommen åpnet seg som normalt. Mannen fra teknisk drift konkluderte med at dama hadde gjort en eller annen feil. Bommen fungerte ihvertfall som den skulle for oss andre! Jeg har ikke brukt dette parkeringshuset veldig mye, men når jeg skal til kiropraktoren er det jo helt genialt, på tanke på at Kiropraktorklinikken ligger i bygget ved utgangen i Farmannsgate. I tillegg er det klin umulig å få parkeringsbot, siden man betaler for den tiden man har stått der når man skal dra. Derfor er det ikke nødvendig å beregne hvor lenge man skal parkere på forhånd. Der er det nemlig fort gjort å gå på en smell.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/01/26/innesperret-i-parkeringshus/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.