The Art of War

Tror du ikke jeg fikk lurt inn en film i dag også? Formel 1 begynner seint idag (sendinga starter kl 17.30) så da benket jeg meg foran tv’en for å se The Art of War. En film med Wesley Snipes som hemmelig agent. Et sitat fra filmen: «Hvordan skal man kunne gi en medalje til en som ikke eksisterer for noe som aldri har skjedd»?» Det jeg ikke var klar over, er at det har blitt laget to oppfølgere også. The Art of War II: Betrayal med Wesley Snipes og The Art of War III: Retribution uten Wesley Snipes. Den med Wesley Snipes regner jeg ihvertfall med er verdt å kjøpe. Ser at play.com har The Art of War 1 og 2 på DVD for kun 7.99 britiske pund!

«Shaw (Wesley Snipes) er den beste innenfor sitt felt – et dødelig våpen som jobber direkte under
generalsekretæren i FN. Offisiellt eksisterer han ikke. Når en gruppe kinesiske flyktninger blir funnet drept i en container i New York havn, blir det oppstarten til et voldsomt hendelssesforløp som kulminerer i mordet på den kinesiske FN-ambassadøren. Shaw anklages for mordet og han tvinges på flukt for å finne bakmennene og renvaske sitt eget navn. Den eneste personen han kan stole på er FN-tolken Julia, som sitter med nøkkelen til en konspirasjon av global art.» (sitat filmcover)

Dette er i utgangspunket en tradisjonell hemmelig agent-film som står på egne bein så fort det går galt og han blir tatt av politiet. En hemmelig agent for hemmelige operasjoner er det ingen som vil vedkjenne seg, eller? Da er det opp til den hemmelige agenten å renvaske seg selv. Den oppskriften kjenner vi fra før, ikke sant? I tillegg er ikke ting som de skjer ut til, den ene lurer den andre og det blir spill på høyt nivå. Men jeg hygget meg med denne actionfilmen med Wesley Snipes fra 2000! Jeg kommer nok sikkert til å kjøpe de to nye filmene også, bare de kommer ned i en fornuftig pris.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/10/18/the-art-of-war/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.