Perfekt innevær

I dag er det grått, trist og det regner ute. Da er det perfekt vær for å være inne. Og da bør man ikke ha dårlig samvittighet for at man er inne og koser seg med en varm kopp te, sitter og surfer litt på internett og kanskje ser en film eller to. Søndag er ofte en dag jeg tar det stille og rolig og er min faste «vaskedag». Så i dag er det uniformsskjorter og hvite t-trøyer som vaskes. Greit å få vaska noen skjorter igjen nå, siden jeg er tom for skjorter med kort arm. Jeg er ikke noe særlig glad i å bruke skjortene med lang arm, selv om det ikke akkurat er varmt om dagen. Men siden jeg har begynt å bruke strikkejakka som hører til uniformen, er det uansett ikke noe problem. Jeg har også funnet frem en strikkagenser som jeg fikk til jul for mange år tilbake.

Den brukte jeg for aller første gang på fredag faktisk. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke husker hvor mange år siden det er jeg fikk denne strikkagenseren, men i mellomtiden hadde jeg gått opp ganske mye i vekt og da passet den plutselig ikke. Men nå som jeg har gått ned omlag 20 kilo, passer den perfekt! Deilig og varm på disse kjølige høstdagene her i Fredrikstad! I tillegg er det fint å kunne variere litt, siden jeg har hatt en uvane med å bare bruke fleecejakka jeg er veldig glad i. Dere har sikkert lagt merke til at jeg prøver å forandre litt på det. Har kjøpt meg litt klær og prøver å variere litt. Men her hjemme vaser jeg som regel rundt i det sedvanlige. Men her hjemme er det jo ikke så nøye. I dag tenkte jeg å se en film eller to og bare kose meg med en varm kopp te eller tre med litt snacks til. Man MÅ jo ha litt godteri til filmen, ikke sant?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/10/11/perfekt-innevar/

2 kommentarer

  • mats12 oktober, 2009 kl 20:39

  høres ut som en flott fredag:) godt du har kost deg, beklager noe sent svar, så det ikke før nå se:)

  • kak13 oktober, 2009 kl 11:28
   Forfatter

  Se bort fra at det var søndagen jeg skrev om i dette innlegget! Det eneste jeg nevnte fredagen for, var at det var første dagen jeg brukte strikkajakka jeg hadde funnet frem fra glemselen! 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.