National Treasure: Book of Secrets

Jeg har ikke som vane å se oppfølgere ser jeg har sett den første filmen, eller de to første filmene for den saks skyld, når jeg så Transporter 3 på søndag. I dag har jeg altså sett National Treasure: Book of Secrets på TV1000HD. Begynner å få litt valuta for de pengene jeg legger i å ha alt fra Viasat med andre ord. Jeg hadde i grunn hørt litt forskjellig om denne filmen, hovedinntrykket jeg satt igjen med før jeg hadde sett filmen var at den ikke var spesielt bra. Men det gjorde vel også at forventningene jeg hadde til denne filmen var veldig lave. Det kan enkelte ganger være en bra ting. Å ha altfor høye forventninger kan derimot føre til store skuffelser.

«I oppfølgeren til suksessfilmen "National Treasure" er skattejegeren Ben Gates (Nicolas Cage) igjen på et frisk og actionpakket globalt oppdrag for å grave opp gjemte historier og skatter. Når en savnet side fra John Wilkes Booths dagbok kommer til overflaten, blir Bens tippoldefar plutselig innblandet som nøkkelkonspirator til Abraham Lincolns død. Bestemt på å bevise sin forfaders uskyld følger Ben en internasjonal kjede av spor som leder jakten fra Paris til London, og tilslutt tilbake til Amerika. Denne reiser fører Ben og hans følge ikke bare til overraskende avsløringer, men også på sporet av verdens best bevarte hemmeligheter.

Filmen er produsert av Jerry Bruckheimer og Jon Turteltaub, og sistnevnte står også for regi. Vi møter igjen de samme skuespillerne fra den første filmen; Diane Kruger, Justin Bartha og Oscar-vinneren Jon Voight. Denne gangen i selskap av den fire ganger Oscar-vinneren Ed Harris, Harvey Keitel og Helen Mirren som fikk Oscar i 2006 for sin rolle som Queen Elizabeth.» (sitat cdon.com)

Jeg forventet i grunn ingenting av denne filmen, men regnet med at det var noe ala Indiana Jones-filmene som jeg liker veldig godt. Jeg har selvfølgelig dem alle sammen. De tre første «originale» filmene på DVD, mens den fjerde og forløpig siste på Blu-ray Disc. Derfor ble i grunn dette en veldig positiv overraskelse! Jeg likte denne filmen veldig godt. Litt historie, action og eventyr i en hærlig blanding som man rett og slett bare må like. Tror det er en viss fare for at jeg må prøve å få sett den første filmen, National Treasure også.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/09/09/national-treasure-book-of-secrets/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.