kak.net er ikke til salgs

Jeg kan vel ikke akkurat si at jeg noen gang har trodd at noen skulle være interessert i kak.net domenet jeg registrerte 29. mars 1998. Men torsdag i forrige uke mottok jeg faktisk en mail der en åpenbart er interessert i å kjøpe domenet. Det var forsåvidt en grei henvendelse om jeg kunne være interessert i å selge domenet, og hvor mye jeg isåfall skal ha for det.

Men jeg er ikke særlig interessert i å selge domenet mitt, siden det har en såpass personlig tilknytning. Som de aller fleste vet eller har klart å regne seg frem til er kak initialene mine og etter ett raskt søk er så og si alle kak.* domenene opptatt. I tillegg er det ett innarbeidet domene for mitt vedkommende som snart har 10 års jubileum. Lørdag 29. mars 2008 feirer domenet kak.net 10 år på internett! Nå er det selvfølgelig vanskelig å spå i fremtiden, men jeg regner med at vi har ett nytt jubileum den 29. mars 2018!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/01/21/kaknet-er-ikke-til-salgs/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.