The Sentinel

Dette er en film jeg fikk øynene opp for når jeg skulle se en annen film. Jeg husker ikke hvilken film dette var, men det ble ihvertfall vist noen trailere for andre filmer før selve filmen. En av disse var The Sentinel. Filmen så utrolig spennende ut i traileren og beskrivelsen av filmen så heller ikke værst ut: «Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Eva Longoria og Kim Basinger fører an på en stjernespekket rolleliste i denne gripende thrilleren, som leverer nonstop action. Det har aldri vært en forræder i USAs Secret Service … før nå. Bevisene peker mot Pete Garrison (Douglas), en av styrkens mest betrodde agenter. Han er nå på flukt, med to nådeløse føderale etterforskere (Sutherland og Longoria) hakk i hæl, og Garrison må kjempe for å renvaske seg i tillegg til å stoppe et attentatforsøk på presidenten før det er for sent!» (sitat dvd)

Problemet er at den er ikke så spennende med «nonstop action» som den prøver å få oss til å tro. Starten av filmen virker rett og slett ganske forvirrende når man oppi det hele får gjengitt all radiokommunikasjonen mellom Secret Service-agentene som beskytter presidenten og førstedamen. Men etter at man har blitt vant til all denne (unødvendige) informasjonen, blir ikke filmen alt for gal. Men det tar liksom aldri helt av. Jeg synes at både Michael Douglas og Kiefer Sutherland spiller godt i sine roller, men jeg synes ikke manuset er godt skrevet.

Men for de av dere som liker denne typen filmer veldig godt, er det allikevel grei underholdning. Men dette er ingen film man ser på kino eller betaler full pris for på dvd. Jeg for min del ga 59 kroner, og til den prisen er det helt grei underholdning. Jeg synes dog serien som Kiefer Sutherland er mest kjent for, 24, er utrolig mye bedre enn dette. Det minner meg på at jeg har vel ett par sesonger med 24 liggende som jeg ikke har fått rotet meg til å se.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/01/18/the-sentinel/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.