Lady in the water

Det er vel noen uker siden jeg kjøpte filmen, men nå i kveld har jeg omsider fått sett Lady in the water. M. Night Shyamalan står bak filmen. Det vil si personen som står bak The sixth sense, Unbreakable, Signs og The Village. Jeg har veldig sansen for filmene til M. Night Shyamalan. Det skal nok ganske mye til for å kunne overgå The sixth sense, etter den braksuksessen han fikk med den filmen. Veldig mange slaktet The Village, men jeg likte den veldig godt. På forhånd hadde jeg ikke lest så alt for mye om Lady in the water, men jeg hadde fått med meg noe om at det var en godnatthistorie av et eller annet slag. Etter å ha sett filmen, må jeg innrømme at jeg nok hadde ganske store forhåpninger til denne filmen. Filmen er en eventyrfilm og må sees som en eventyrfilm. Jeg var ikke forberedt på dette på forhånd og ble i grunn ganske skuffa over filmen. Hva er dette for noe sprøyt, liksom? Men hvis man tar filmen for det den er, det vil si en eventyrfilm, vil man nok se kvalitetene den har.

Men det er mulig det krever en ny gjennomseeing for mitt vedkommende. Det er mulig at dette rett og slett ble for mye eventyr for meg. Harry Potter- og Ringenes Herre-filmene er også eventyrfilmer, men dette er nok filmer som er mye mer åpenbare eventyrfilmer fra starten av, og man er derfor forberedt på hva man skal se. Disse filmene er nok også ikke like lavmælt som M. Night Shyamalan sin Lady in the water. Ikke misforstå, dette er nettopp en av de store kvalitetene til M. Night Shyamalan, at han ikke må buldre og brake på stortromma for å få frem sine poeng og spenningsmomenter. Men, jeg må nok innrømme at Lady in the water ikke er hans beste film og at jeg ser frem til neste film. Den kan gjerne ha litt mindre eventyrtakter! 😉

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/02/24/lady-in-the-water/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.