Historien bak bussbildet

Jeg har i det siste fått veldig hyggelige tilbakemeldinger på de bussrelaterte innleggene jeg publiserer her på blog.kak.net. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg til tider har litt over pari skrivekløe, og da er det utrolig hyggelig å få tilbakemeldinger om at det er hyggelig lesing. Joda, jeg har til tider tenkt tanken at det kanskje ikke var noen som syntes det var interessant å lese om de dagligdagse tingene jeg opplever på jobben for tiden, men synes allikevel det er gøy å skrive om det. Derfor fortsetter jeg å skrive så tastene spruter når jeg har noe på hjertet! 🙂

Selv om jeg i det siste har tatt nye bilder av de bussene jeg har kjørt på jobb, er det fortsatt det gamle bildet jeg tok i mai 1998 som pryder hvert eneste bussrelaterte innlegg. Bildet ble tatt på bussterminalen i Fredrikstad når jeg fortsatt jobbet for Fredrikstad-avisa Demokraten som pressefotograf. Jeg er ikke helt sikker, men kan det være i sammenheng med åpningen av bussterminalen? Dette er snart 9 år siden, og jeg har derfor veldig rustne minner om hvorfor dette bildet ble tatt. Det kunne vært ett illustrasjonsbilde til en generell bussak for alt hva jeg vet. Bussen tilhørte SSV Bilselskap som ble Østfold Bilruter til Nettbuss Østfold og til slutt til Borg Buss avd. Sarpsborg. Bussen med internnummer #69 er en Arna modell91 bygget på Mercedes Benz O-405 chassis i 1993. Når mitt bilde ble tatt var bussen 5 år gammel og var en av de siste bussene som gikk fast på rute 2360 og 2460 i årene før Glommaringen. Bussen forsvant dog ut av landet sist høst. Mer om bussen og bakgrunnen for dette innlegget på rhf.no! Takk for historien bak bussen på bildet! På bakgrunn av dette rotet jeg litt i mitt digitale bildearkiv, og fant frem ett bilde til som ble tatt samtidig. 😉

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/02/24/historien-bak-bussbildet/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.