Mekling på overtid i bussbransjen

Meklingen i årets lønnsforhandlinger for bussbransjen er nå på overtid. Fristen for meklingen gikk ut klokka 16:00 i ettermiddag, og vi er nå litt over en time på overtid. Siden meklingen har gått over på overtid er det tydeligvis fortsatt noe å forhandle om og ikke fullstendig fastlåst. Det er riksmekler Nils Dalseide som prøver å få NHO Transport/Nettbuss og Fagforbundet, Jernbaneforbundet, Norsk Transportarbeider Forbundet og Yrkes Transport Forbundet til å bli enige om noe alle kan leve med.

Hvis man ikke kommer til noen enighet er streiken et faktum fra i morgen, mandag 21. mai. Første uttak består av Nettbuss Drammen, Nettbuss Drammen Travel, Tide ASA, Drangedal Bilruter, Boreal Transport Sør AS, Setesdal Bilruter AS. Andre uttak er fra torsdag 24. mai. Andre uttak består av BorgBuss AS (Østfold), Nobina og Cominor (Tromsø), Nettbuss Trøndelag, Tide og Trønderbilene (Trøndelag), Unibuss AS (alle avdelinger i Vestfold/Telemark), Unibuss Tur AS og Unibuss Ekspress AS.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/05/20/mekling-pa-overtid-i-bussbransjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.