Det snør i mai

Jeg hadde overhørt en eller annen værmelding at det skulle sludde her nede i Østfold i dag. Men slikt tror man ikke før man ser det med egne øyne eller? Det er jo tross alt 4. mai i år! Men snøen kommer selvfølgelig ikke til å legge seg. Det ligger litt hvit snø på gressplenen bak huset her og jeg ser at det er en del passerende biler som har et hvitt lag på seg. Men det forsvinner naturlig nok like fort som det kommer, det er 1,7 varmegrader i skrivende stund. Men det er vel helt lov å kalle dette ett skikkelig møkkavær. I veldig stor kontrast til det utrolig nydelige været vi hadde i går! I går var det rett og slett for gæli å sitte inne hele dagen, så derfor måtte jeg ut på en liten tur, riktignok i bilen. Det ble faktisk en real shoppingrunde i distriktet for min del. Det hele startet med at jeg kjørte mot Sverige.

Målet denne gangen var ikke bare Nordby som det som regel er, men til Strømstad. Og det er som regel bare en grunn til at man drar helt til Strømstad, er det ikke? For min del er det fordi jeg skal en tur innom Systembolaget. Jeg skulle nemlig ha meg ei flaske med Beefeater gin, jeg har bare en skvett igjen i min gamle flaske. Jeg må innrømme at jeg har blitt veldig glad i litt forskjellige varianter av gin & tonic. Det var faktisk på releasekonserten med Raga Rockers på Månefisken jeg fikk smake gin & tonic for første gang. Hvem skulle tro det? Når ble det en «in-drikk» i det miljøet? Men her hjemme har det heller gått i Schweppes Russian og Schweppes Lemon istednefor tradisjonelt tonic water. I tillegg må man selvfølgelig ha is og ei sitronskive i glasset!

Jeg var selvfølgelig også en tur innom Nordby for å handle litt andre ting som ikke inneholder alkohol. Men det ble svært lite mat, da jeg har ganske mye igjen fra forrige svensketur. Men denne gangen kjørte jeg selv, så da hadde jeg mulighet til å fylle opp bensintanken også. Den  hadde blitt ganske slunken på to uker. Jeg var også en tur innom Sport Shoppen for å se om de kanskje kunne ha noe klær i min størrelse, men det glimret rett og slett med sitt fravær. Ikke mye oppløftende må jeg si. Hvorfor er det så få butikker som har klær større enn XL og XXL? Forløpig er det bare Dressman som alltid har noe i disse størrelsene inne. Men jeg kunne gjerne tenke meg å kjøpe litt andre klær også, ikke bare Dressmann sine. Så hvis det er noen der ute som vet om noen butikker med litt utvalg i flere X’er i distriktet, så tips meg gjerne!

Jeg var også innom klesavdelingen på Obs på vei hjem fra Sverige, og de hadde faktisk fått inn ganske mye nye klær nå, så det var flere ting jeg kunne ha tenkt meg å kjøpe, men det hjelper jo lite når de ikke har størrelser over XXL. Det er jeg rett og slett for stor til. Det er egentlig veldig synd, fordi Obs har ganske mye klær til fornuftige priser. Men jeg fant omsider sesong 5 av Desperate Housewives til 199 kroner. Både Desperate Housewives og LOST er jeg ikke villig til å kjøpe før de har kommet under 200 kroner. Men da har jeg sesong 1-5 av begge seriene. Nå gjenstår bare sesong 6 av LOST som sendes både i USA og på TVNorge i disse dager. Episode 14 (av 18) sendes på tv i USA i kveld. Her i Norge har vi ikke kommet lengre enn til episode 10 som sendes i morgen! Det ble også en tur innom Europris og Kiwi på vei hjem, men de hadde ikke fått inn noe spennende på Europris denne uka.

Jeg avsluttet kvelden i går med en tur innom en kompis på Hotel Valhalla. Det kom en annen kompis innom etterhvert også. Vi var litt sugne på en matbit, så det ble til at vi bestilte en carlzone fra Fredrikstad grill og pizza eller hva de heter. De kom ihvertfall kjørende med maten til oss! Praktisk! Det ble til at vi satt og skravlet og skrønet om løst og fast i noen timer før jeg dro hjemover ved 23-tiden. Men det var mildt sagt et mareritt å få snudd døgnet tilbake til tilnærmet normalen igjen, jeg brukte ihvertfall veldig lang tid på å sovne. Men jeg er ihvertfall oppe når jeg skulle, men med en viss fare for at jeg kommer til å være veldig trøtt i ettermiddag. Da blir det vel ikke noe problem å legge seg til å sove kl 22 i kveld tenker jeg.

Det har begynt å bli en vane å ta bilder av hva jeg har på meg, både av klær og sko, gårsdagen var derfor inget unntak. Ingen bilder hittil i dag, men de dukker sikkert opp senere. Etter å ha brukt et par Adidas-sko i helgen var jeg selvfølgelig tilbake til Converse All Star i dag. Et lite bevis på at jeg faktisk har andre sko også, men en jeg kjente mente at det var et svik mot Converse. Så alvorlig er det vel ikke? Jeg føler det ihvertfall ikke slik, jeg er ikke helt koko i huet heller. Selv om det sikkert er noen som påstår det. Men da pleier jeg å skylde på at jeg bor jo tross alt på Veum! Men nå skal jeg få meg litt frokost. I mellomtiden får dere ha en riktig fin dag, selv om det snør her i Østfold!

Her kommer en liten bildeoppdatering kl 10:05:

En ny bildeoppdatering kl 14:55:

Med dette møkkaværet må man selvfølgelig kle seg deretter, allværsjakka som jeg bruker på jobben var et naturlig valg, i tillegg til gummistøvler. Ei lesbisk venninne av meg ble helt sjokkert når jeg fortalte at jeg hadde brukt gummistøvler i dag. Jeg har nok snakket ganske mye sko med henne, og hu har nok helt rett i at jeg er helt skogal. Men hu hadde aldri sett for seg at jeg hadde gummistøvler også. Det værste er at jeg faktisk har flere par. Hva er egentlig problemet med det? Det går jo ann å tenke litt praktisk, fornuftig og kle seg etter forholdene eller? Eller er det i total konflikt med det å være homo? Men jeg har aldri vært en stereotyp homo noen gang, og har ikke tenkt å begynne med det nå heller. Selv om jeg kanskje tenker litt mer på det nå enn før. Jeg er ikke den nye Jan Thomas liksom. Det har vel heller med at jeg er trygg på meg selv og gjør som jeg selv vil, uavhengig av hva andre måtte mene eller tenke om det. Være seg å bruke «manneveske», gummistøvler eller rosa sko for den saks skyld. Er det ikke befriende å gjøre som man vil og ikke tenke på hva andre måtte mene om det da? Det synes ihvertfall jeg!

Jeg bryr meg faktisk så lite om det at jeg ikke har noen problemer med å vise det frem til hele verden. Selv om nevnte lesbe mente at jeg burde skamme meg. Men nei du, jeg skammer meg ikke!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/05/04/det-snor-i-mai/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.