Mer grillmat og kos

Siden det ble såpass mye grillmat igjen etter årets første grilling på fredag, var vi pent nødt til å møte opp på lørdag for å spise opp restene. Fullt så ille var det vel ikke, men jeg for min del kom gjerne på besøk, uavhengig av om det var rester av grillmat eller ikke. I tillegg til restene fra dagen før ble det grillet litt til og laget litt tilbehør til. Vi hadde som målsetning om å spise opp all maten på lørdag, så da var det bare å hive innpå. Jeg må innrømme at jeg var rimelig mett etterpå, men det er jo så fryktelig godt med grillmat! Etter maten ble det til at vi så litt på tv. Etterhvert startet det en James Bond-film på TV3, nærmere bestemt «For your eyes only«. Denne James Bond-filmen er fra 1981 og med Roger Moore i hovedrollen som agent 007.

Jeg var helt overbevist om at jeg hadde sett den filmen før, jeg har hele tiden innbilt meg at jeg har sett alle James Bond-filmene, med unntak av  «On her Majesty’s secret service«. Det er den eneste filmen George Lazenby var agent 007. Men vi kom ikke veldig langt inn i For your eyes only før jeg måtte slå fast at jeg ikke hadde sett denne filmen. Og det var det forøvrig ingen av de andre som hadde gjort heller. Hvordan hadde vi klart å overse denne? Jeg har jo alle James Bond-filmene i dvd-hylla, men det er ikke dermed sagt at jeg har satt meg ned og sett alle filmene fra «Dr. No» i 1962 til «Quantum of Solace» i 2008. Det er derfor fullt mulig at det er flere «huller» i James Bond-filmene mine, når det kommer til om jeg har sett alle eller ikke. Men etter å ha sett ganske mange på dvd og sikkert enda flere på TV, deriblant TV3, var jeg ganske overbevist om at jeg hadde sett alt.

Etter James Bond-filmen snublet vi innom «Proof» fra 2005 med Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins og Jake Gyllenhaal. Dette var i grunn en veldig bra film, og det var synd at vi ikke fikk sett den fra starten av. Så da er det vel ikke annet å gjøre enn å kjøpe den på dvd og se hele filmen på et senere tidspunkt! En andre gjesten hadde tatt kvelden allerede før vi startet på denne filmen, jeg for min del er ikke kjent for å dra tidlig, jeg er vel som regel alltid den siste som drar. Og holdt nok verten oppe mye lengre enn hva han er vant til. Men håper jeg er tilgitt for det. Det ble veldig mye prating om alt mellom himmel og jord, i tillegg til en del tv-titting imellom. På slutten var det bare svisj som stod på med musikk. Når klokka var 3.30 om natta var det kanskje på tide å komme seg hjem til Veum igjen.

I dag søndag har jeg i grunn ikke gjort veldig mye. Jeg sov ganske lenge, av naturlige grunner. Vanligvis bruker jeg søndagene til blant annet å vaske klær, men det var ikke noe særlig behov for å kjøre noen vaskemaskiner i dag. Det ble derfor bare til at jeg slappet av og skravlet litt på msn og hørte på musikk. Før jeg tok en tur til en kompis på middag og for å høre på litt musikk. De aller fleste har vel fått med seg at jeg liker å være sosial og ikke sitte hjemme alene for meg selv. Jeg gjør selvfølgelig det også, men liker aller best å ha selskap, enten ved at jeg drar ut eller at jeg har gjester her hos meg. Jeg dro hjem litt tidligere enn «vanlig» i dag, slik at jeg kunne prøve å avslutte kvelden litt tidligere i kveld. Akkurat nå sitter jeg og hører på «Achtung Baby» med U2. Mener at jeg hørte på P4 tidligere i uka at det albumet hadde blitt kåret til det beste albumet. Jeg klarer derimot ikke å huske om det var for en spesiell periode eller om det var «for all tid». At det er et bra album er det ihvertfall ikke noen tvil om!

Denne helgen er det faktisk noen som har blitt ganske overrasket. Jeg har brukt noe annet enn Converse-sko. Det har seg slik at jeg faktisk har andre typer sko også, ikke bare Converse All Star! Lørdag og søndag tok jeg frem et par Adidas-sko som jeg faktisk ikke er helt sikker på hva heter. Men det er ihvertfall den lave modellen av Adidas Pro Model. Men det er nok ikke noen stor hemmelighet at jeg primært bruker Converse-sko for tiden, men det er jo fordi jeg liker dem veldig godt. Men det er jo ok å variere litt også! Lørdag brukte jeg automatikk-Engelhardt’en min som jeg har blitt veldig glad i. Men jeg hadde ikke brukt den siden den første dagen på kurset mitt, så den måtte naturlig nok stilles igjen. Siden det er et automatikkurverk, stopper den hvis man ikke bruker den på litt over et døgn. I dag tok jeg meg en liten tur i Triumph Motorcycles-klokka!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/05/02/mer-grillmat-og-kos/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.