Conspiracy

Jeg fortsatte der jeg glapp istad etter å ha sett filmen Vantage Point, nemlig å se neste film som gikk på TV1000HD i kveld. Neste film ut var Conspiracy, en film fra 2008 med Val Kilmer. Det var i utgangspunktet det eneste navnet jeg kjente igjen. Nå dukket det opp en skuespiller jeg hadde sett før, en som ligner litt på Kevin Bacon, men som faktisk heter Gary Cole. Filmen skulle handle om en pensjonert marinesoldat, så da regnet jeg med at den skulle handle om noe helt annet enn det den faktisk handlet om. Men sånn kan det gå når man er forutinntatt og regner med at det er de gamle gode historien som går igjen.

«Val Kilmer spiller sammen med Jennifer Esposito (Crash) og Gary Cole (Office Space) i denne eksplosive og actionspekkede filmen om en tidligere marinesoldat som tar seg av lov og orden i en liten grenseby. Etter å ha blitt skadet i kamp i Irak, går MacPherson (Kilmer) motvillig med på å bli med en medsoldat til ranchen hans i Arizona. Men når MacPherson ankommer, har kameraten forsvunnet på mystisk vis og ingen vil innrømme at de kjenner ham. Når han oppdager at en organisasjon hensynsløst fordriver illegale flyktninger ut av byen, bestemmer MacPherson seg for å finne sannheten, og han vil ikke stoppe før alle de involverte er blitt straffet.» (sitat cdon.com)

Dette endte opp med å bli en moderne western i en skapt by midt ute i intet langs grensen til Mexico. Her er det åpenbart ingen lover som gjelder, eller det vil si: I denne byen er det Rhones som eier alt og bestemmer alt. Hvis noen ikke er ønsket i byen, blir de fjernet enkelt og greit. Ingen stor film dette, men helt grei underholdning på TV. Ikke en film jeg vil kjøpe med andre ord. Vantage Point fra tidligere i kveld kan det nok hende at jeg kjøper til en fornuftig pris.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/09/07/conspiracy/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.