Jesus lever!

Det står isåfall på teltet som har blitt satt opp ved den gamle stadion til Fredrikstad Fotballklubb (FFK). Det skal visstnok være ett møte i kveld kl 19. Det er ikke mange minuttene til. Får vi bevis på at Jesus lever der? Isåfall burde man kanskje ta en tur innom? For det er vel såvidt meg bekjent ingen som har klart å bevise at han lever, eller har levd for den saks skyld. At det har levd en person som har kalt seg Jesus og kanskje gjort noen uforklarlige ting, kan kanskje stemme. Men at han var den han utgav seg for å være? Det er vel heller tvilsomt. Jeg har ihvertfall ikke sett noe bevis på at det stemmer enda. Ikke er det vel noen håndfaste bevis på at Gud eksisterer heller.

Hvis Gud eksisterer, hvorfor er det så mye elendighet i verden? Det kan man virkelig lure på. Svaret er vel heller at det ikke finnes noen Gud som er «over» oss og som på en eller annen måte trekker i trådene. Vi er født til denne verden for å leve vårt liv til den dagen vi dør. Hva vi gjør ut av det livet er opp til hver enkelt. Om noen velger å tro på at livet her på jordet bare er i påvente av noe større og bedre, så får de bare leve i den troen. Jeg for min del har i grunn ingen tro. Foruten det jeg kan ta og føle på og se med mine egne øyne. DET er håndfast det. På P4 spilles nå «The Road To Hell» med Chris Rea. Hva tror du på?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/20/jesus-lever/

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • lillegutt20 august, 2009 kl 19:27

  Hællæ Kaktus
  Jeg fikk en tur bort ditt og da øvde dem seg for da hyla dem og stod i med vekkelse men jeg så ingen andre en dem som jobba der. men selvfølgelig så begynnte jo ikke forestillingen før klokka 19…..

  • kak21 august, 2009 kl 21:31
   Forfatter

  Hei på deg, lillegutt! 🙂

  Det virker som om de skal ha flere «forestillinger» som du kalte det, lillegutt. Noen som har vært innom på en av dem? Hvem er det som har disse forestillingene forresten?

  • Ann23 februar, 2010 kl 00:18

  hei!

  Jeg tror årsaken til all ondskapen i verden er at vi mennesker har gått bort fra Gud (som jeg tror er Kjærlighet) og at vi er onde mot hverandre. Noen ganger kan jeg ta meg selv i å spørre hvorfor det er så mye dritt i verden når Gud eksisterer, men så tenker jeg på alt det Gud har gjort for meg og hvem jeg opplever Gud er. Gud har bare vært god mot meg! Og den kjærligheten som Gud gir meg er ubetinga, uten betingelser. Så sjøl om man ikke har levd perfekt, gjort mye vondt eller ikke har svara på alle livets spørsmål så tror jeg Gud ønsker alle velkommen inn i Hans armer likevel. Yes, så glad er Gud i deg at Han til og med sendte sin egen sønn for å dø for deg!

  Et bibelvers sier «Smak og kjenn at Herren er god», det håper jeg du vil gjøre en dag og:-)

  anbefales:
  om du forstår engelsk:
  http://www.youtube.com/watch?v=Tl58qufXfYk
  på norsk:
  http://jesuslivet.wordpress.com/
  http://omgud.jesus.net/

  med vennlig hilsen kristen tenåring

  • FamKarine14 november, 2010 kl 19:44

  Det er lenge siden dette innlegget er blitt skrevet. Men jeg ønsker å kommentere det likevel.

  Jeg forstår hvorfor du tenker det du gjør. Men og bevise at Jesus er Mesias og Guds sønn går ikke. Kristendommen handler om å tro, du må legge vekk alt som er logisk og kjenne på følelsen du får inne i deg når du lovsynger Gud.

  Spør deg selv hvorfor du får julegaver på julaften og hvorfor du får fri når påsken kommer. Tenk over det, du feirer disse dagene like mye som kristne gjør.

  Ha en fin kveld videre 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.