Hamstring av dopapir

Etter den store nedturen med å komme til Midsommarafton-stengt dør hos Lidl i Uddevalla i går, var det ekstra hyggelig å ta en tur innom Rema 1000 i dag. Den nyåpnede Rema 1000-butikken i de gamle Lidl-lokalene i Dikeveien på Rolvsøy hadde restesalg av det rosa Floralys 4 lags dopapiret til 35 kroner pakka. Det vil si 10 ruller for 35 kroner. Hos Lidl kostet dette dopapiret 40 kroner, mens det dopapiret jeg vanligvis kjøpte, det blå som var 3 lags, kostet 35 kroner. Jeg heiv først en sekk med 6 pakker opp i handlevogna, men tok en tur til kassa for å sjekke om dette ville være lagervare eller ikke.

Men den tidligere Lidl-dama kunne dessverre fortelle at de bare solgte ut det stod i butikken. Når dette var utsolgt var det slutt for tilgangen på Lidl-papiret i Norge. Derforfor endte jeg opp med å ta med meg 3 sekker med dopapir. Det vil si 18 pakker med 180 doruller på tilsammen 3960 meter med dopapir. Det vil si at jeg kan rulle ut dopapir herfra og helt ned til Fredrikstad sentrum. Hvis du vil sikre deg dette knallpapiret før lageret til Rema 1000 i Dikeveien er tomt, bør du nok kjappe deg innom. Jeg for min del har prøvd andre typer dopapir i mellomtiden, og selv Lambi til 56 kroner for 12 ruller kan ikke matche dopapiret fra Lidl. Noen vil kanskje stille seg undrende til så mye styr for dopapir sin skyld. Men etter å ha operert bort galleblæra i april 2004 er en av konsekvensene at man blir litt løsere i magen. Da er det godt å ikke bruke det rimeligste papiret, som tross alt kan sammenlignes med sandpapiret man kjøper hos Byggmakker.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/06/22/hamstring-av-dopapir/

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

 1. Dopapir er faktisk viktig!! Man bruker det hver dag, og får panikk dersom det går tomt når man sitter der og har mest bruk for det. Og jeg hater det billige resirkulerte papiret, for det er som å tørke seg med sandpapir, og rørene går lettere tett av det. Da legger jeg heller i noen kroner ekstra, og for noe jeg er fornøyd med, i stedet for å måtte gå på apoteket og kjøpe sårsalve 🙂
  Selv handler jeg dopapiret mitt hos Europris 🙂
  Synes ikke det er rart du hamstrer, og forstår deg godt. Hamstret selv mye da ica i vinter hadde halv pris på et kjempegodt papir jeg til vanlig synes er i dyreste laget.

  • kak22 juni, 2008 kl 01:18
   Forfatter

  Noen vil kanskje synes jeg er spik spenna gærn når jeg hamstrer nesten 4 kilometer med dopapir. Men som du sier, dopapir er veldig viktig. Jeg betaler gjerne også ekstra for å slippe det aller billigste (sand)papiret man får kjøpt overalt. Når man i tillegg får ett veldig godt papir for en billigere penge (på Lidl) er det en tragedie at dette papiret forsvinner fra markedet.

  Rema 1000 i Dikeveien har kun de pakkene som dere ser på bildet på lager. Når disser er solgt unna, er det ikke mulig å kjøpe i Norge lengre. Da nå man til nærmeste Lidl i Sverige som dessverre er såpass langt unna som Uddevalla. Å kjøre 32 mil for å kjøpe dopapir skjønner til og med jeg er galskap. Da kjøper jeg heller det dyreste og beste dopapiret tilgjengelig i Norge, selv om jeg faktisk syned at Lambi ikke er like bra som Lidl-papiret.

  Et annet Lidl-papir jeg har vært vant til å kjøpe er (de gule pakkene med) kjøkkenpapir fra Floralys. Dette har kostet 24 kroner for en 4 pakk og er mye bedre enn Lambi sine ruller til 30 kroner. Men dette papiret så jeg dessverre ikke noe til hos Rema 1000. I sammenheng med at Reitan-gruppen kjøpte opp Lidl ble det nevnt at de norske leverandørene til Lidl hadde blitt tilbudt å bli med videre over til Rema 1000-konseptet. Men forløpig ser det ikke ut til at jeg får noe hyggelig gjensyn med de Lidl-produktene jeg har blitt så glad i. Med unntak av ett midlertidig gjensyn med dopapiret da.

  • Arild Kristiansen22 juni, 2008 kl 11:29

  He he. «Drit å dra» Ja hei Ken-Arild. Dasspapiret er skikkelig bra det.Prisen er også super.Tror jeg stikker innom og hamstrer litt jeg også. (før det er for sent)Snakkes

  • kak25 juni, 2008 kl 19:41
   Forfatter

  For å forsikre meg om at vi ikke går tom for dopapir med det første, har det blitt hamstret ytterligere 13 pakker med 130 doruller på tilsammen 2.860 meter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.