The Devil Wears Prada

Dette har i grunn bare vært en film jeg har hørt om, uten at jeg har brydd meg nevneverdig om den. Men når den ble funnet i hylla hos Platekompaniet i Fredrikstad i en ekstraordinær kul utgave, måtte den kjøpes til min partner som har hatt lyst på filmen lenge. Denne spesialutgaven er utrolig kul i seg selv, og når man får den for kun 99 kroner, er det vanskelig å ikke ta den med seg til kassa. Filmen ble sett sist helg.

«I denne syndig morsomme filmen, basert på en hysterisk bestselgerroman, er Oscar-vinneren Meryl Streep og Anne Hathaway sensasjonelt underholdene på alle måter. Når hun blir assistent for Miranda Priestly (Streep), den ekstremt krevende redaktøren i et moteblad i New York, har unge Andy Sachs (Hathaway) fått en jobb en million jenter er villige til å dø for. Men den himmelsendte stillingen som Mirandas personlige slave kan virkelig ta livet av henne! Med flotte rolleprestasjoner av Stanley Tucci og Emily Blunt, djevesk sarkasme samt en god posjon sunn fornuft blir The Devil Wears Prada et friskt, fantastisk og festlig mesterverk.» (sitat platekompaniet.no)

For de av oss som har sett litt på Ugly Betty, kjenner vi oss fort igjen i The Devil Wears Prada. Hvis jeg skal forklare hvordan The Devil Wears Prada er, ville jeg sagt at det er Ugly Betty ikke på syre, eller ikke like hysterisk som tv-serien. The Devil Wears Prada inneholder de samme elementene og de samme typen karakterer som Ugly Betty, men det er litt mer tonet ned enn vi er vant til i Ugly Betty. I likhet med i Ugly Betty viser det seg at den nye sekretæren som tilsynelatende ikke passer inn i det moteriktige og slankehysteriske bladet Runway Magazine, er mye mer kvalifisert til den jobben som skal gjøres. Men selv om denne filmen er både morsom og underholdende, savner jeg noen av karakterene fra Ugly Betty. Men allikevel vil jeg si at dette er en film som er verdt å få med seg! Jeg er ikke så veldig interessert i klær og mote, men ser helt klart humoren i dette.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/02/16/the-devil-wears-prada/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.