Laksefiske i Ågårdselva

Når jeg var ved Soli Brug i går og tok bilder, tok jeg også turen litt lengre «innover» i Ågårdselva for å ta noen bilder til. Og der fant jeg jaggu to laksefiskere også! De to er nok ikke så lett å se på bildet, men de er borte i den røde «bua» på den andre siden av Ågårdselva. Alle tre bildene er tatt med LEE Big Stopper for å kunne øke lukkertiden til 30 sekunder på blender f11. I tillegg til bevegelsene i vannet og skyene, kan man også trygt si at trærne har beveget en del på seg i løpet av de 30 sekundene disse bildene ble tatt! Spesielt på det siste bildet hvor trærne er såpass nærme og stor del av bildet! Litt surrealistisk kanskje? Men noe «håndfast» som står rolig er det også å finne i bildet.

  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/06/04/laksefiske-i-agardselva/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.