Sykkel

Jeg vurderte allerede i fjor sommer å kjøpe meg en sykkel. Jeg går isåfall for en rimelig sykkel, da min bruk nok ikke krever noe mer enn dette. Når man i utgangspunktet ikke skal gjøre noe annet enn å «trille ned» til butikken og tilbake, og kanskje til sentrum og slikt, så ser jeg ingen grunn til å legge mange tusen i en sykkel. Jeg har derfor tittet litt på syklene som Biltema selger. I fjor tittet jeg på «Yosemite High Sierra» til 1190,- men i år har det kommet en modell som heter «Yosemite Redwood» som virker fristende. Sykkelen koster 1690,- og ser slettest ikke værst ut:

Neste måned blir denne min! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/05/07/sykkel/

5 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • John21 mars, 2007 kl 15:02

  lurer på en yosemite sykkel selv. Har du gode erfaringer med denne?

  • kak22 mars, 2007 kl 21:16
   Forfatter

  Jeg har hittil bare gode erfaringer med min Yosemite sykkel. Men det må sant sies at jeg ikke har brukt den så flittig som jeg hadde håpet på. Kanskje den blir mer brukt når sommervarmen kommer for fullt igjen?

  • aleksander22 november, 2007 kl 10:49

  den så kul ut den.. den var også ganske billig!!! jeg selv har hatt yosemite og jeg var veldig fornøyd!! hvis du er intriser i en ekstrem sykkel så burde du se på mongoose.com. de er litt dyrere men de har vært det.. jeg har en mongoose sykkel å er veldig fornøyd, men den var ganske dyr (8 tusen kroner).. men men håper du blir fornøyd med den nye sykkelen din…. lykke til!!

  • Joar26 august, 2010 kl 15:12

  Noen som har denne sykkelen enda? Trenger nye bremseklosser til frambremsen. Men det viser seg å være umulig å få tak i. Biltema selv har dem ikke engang. Noen som har peiling på hvor jeg kan få tak i?
  Mvh.

  Joar

  • kak31 august, 2010 kl 22:36
   Forfatter

  Jeg har Yosemite Redwood sykkelen min enda, men jeg har ikke brukt den så mye at jeg har hatt behov for å skifte bremseklossene! Helt utrolig at det skal være så vanskelig å få tak i deler da? Hvis Biltema selger sykler det ikke er mulig å skaffe reservedeler til, bremseklosser er tross alt forbruksvarer, er jo det en SKANDALE!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.